Luxusní dezert jako z té nejdražší cukrárny! Upečte si ho za mnohem levněji do 35 minut.

11089
Sdílejte

Pečící plech vymažte tukem a vysypejte strouhankou. Troubu předehřejte na 180°C. Těsto nalijte na plech, vložte ho do trouby a pečte asi 10 až 15 minut podle svých zkušeností. Hotový korpus navlhčete 6 lžícemi mléka a nechejte vychladnout.

Mezitím si připravte krém. Ve vodní lázni začněte ohřívat mléko. V misce smíchejte žloutky, mouku, moučkový a vanilkový cukr. Směs vlijte do teplého mléka a za stálého míchání vařte do zhoustnutí. Ještě horký krém rozdělte na dvě poloviny a nechejte částečně vychladit.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články