Láva – fantastická dobrota z dortové formy, která když se začne krájet, tak zastíní všechny dezerty.

17136
Sdílejte

4 vejce
120 g kr. cukr
150 ml mléko
75 ml oleje
300 g hl. mouka
15 g kakaa (2 polévkové lžíce)
10 g prášek do pečiva
10 g vanilkový cukr

Pokračování na další straně

POSTUP :

Na krém si nejprve vyšleháme vejce s cukrem, přidáme vanilkový cukr a vše vyšleháme do pěny. Přilijeme postupně mléko, mouku a vymícháme jednotnou směs (můžeme přidat i vanilkové aroma). Přendáme na plamen a za stálého míchání uvaříme hustý pudink. Do horkého pudinku přidáme máslo a dobře rozmícháme. Necháme stranou vychladnout. Doporučuji nechat vychladnout pod pokličkou.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články