Kvůli panice z koronaviru nesehnala plenky pro dceru a zhroutila se rovnou u prázdného regálu. I to je realita !

6771
Sdílejte

Panika, která se kvůli koronaviru šíří, nutí některé z nás, aby si tvořili zásoby jídla či kosmetických potřeb. Mezi nedostatkové zboží se tak dostaly leckde i jednorázové pleny pro ty nejmenší.

Některé rodiny však nemají finance na to, aby plenky nakupovaly po několika baleních na měsíce dopředu… A tahle maminka dokonce nesehnala pleny žádné, proto se vedle prázdného regálu v obchodním centru zhroutila.

Lauren Whitney (36) je matka čtyř dětí, a to je samo o sobě velice finančně náročné. Když navíc nečekaně nastane situace, kdy lidé vykupují regály obchodních center, Lauren je jednou z těch matek, které jsou odkázany na zbytky zboží v samoobsluhách. „My nejsme chudí, ale bohužel nemáme na to, abychom kupovali zásoby jídla a kosmetických potřeb po několika desítkách balení,“ popisuje Lauren.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Neobvyklý případ bankovního podvodu : Žena byla zatčena poté, co se pokusila použít tělo svého zesnulého strýčka k získání bankovní půjčky

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Další články