Vzala kvasnice a za 10 minut servírovala úžasnou večeři. Tak dlouho si už její miláčci nepochutnali.

1991
Sdílejte

Pracovní postup

Na sádle osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte rozdrobené droždí a opražte. Až začnou kvasnice vonět, odstavte a nechejte vychladnout.

V mixéru ušlehejte do pěny máslo, vejce, sardelovou pastu a vychladlé kvasnice. Přidejte nadrobno nakrájené uzené maso a okurku. Pokud je pomazánka moc hustá, podle potřeby můžete zředit mlékem. Promíchejte a namažte na pečivo.Dobrou chuť!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články