Vzala kuřecí prsa a naplnila je touto směsí. Za 20 minut připravila takovou delikatesu, po které se olizovala celá rodina.

4429
Sdílejte

Maso upravte na širší plátek, osolte a opepřete. Doprostřed navrstvěte přiměřené množství nádivky, plátek přeložte a sepněte párátkem. Obalujte v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. V horkém oleji usmažte dozlatova. Podávejte s různě upravenými bramborami a zeleninovým salátem.

Náš tip
• před servírováním nakrajte našikmo, aby vynikla barevná nádivka v masu
• ze zbytku náplně vytvarujte malé karbanátky, obalte ve zbylém vajíčku nebo třeba jenom ve strouhance a osmahněte na oleji
• přebytečný tuk ze smažených kousků odsajte papírovým ubrouskem

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články