Uvařila kroupovou polévku a rodina ji poslala k šípku. Po prvním ochutnání nezbyla ani kapka a všichni mlaskali blahem!

1832
Sdílejte

 

Ingredience

  • 50 g středních krup 
  • 1,25 l vody
  • 1 cibule
  • 40 g másla
  • 200 ml smetany na vaření
  • 1 žloutek
  • 100 g strouhaného sýra
  • sůl, celý muškátový oříšek, zelená petrželová nať

 

Pracovní postup

Kroupy propláchněte a dejte do studené vody vařit. Přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, osolte a vařte, dokud kroupy nezměknou.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články