Takový koláč jste ještě neochutnali. Vypadá složitě, ale přitom je hotový za 25 minut. Luxusní a lehoučký, jaký nekoupíte v žádné cukrárně.

7799
Sdílejte

Předehřejte troubu na 180°C. Na větší plech vyložený pečícím papírem přeneste plát těsta a potřete ho ořechovou pěnou. Pečte asi 15 minut, dokud pěna nezrůžoví.

Uvařte hustý pudink. Po vychladnutí do něho vmíchejte máslo a cukr. Upečený korpus rozdělte na tři stejné části a střídavě promazávejte pudinkovým krémem. Poslední vrstvou je pudink. Nechejte v chladničce odpočinout a podávejte. Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články