Vzala kvasnice a zadělala kvásek. Za 30 minut uvařila takové knedlíky, že k nim nebylo ani potřeba maso. V obchodě už je nikdy nekoupila!

5067
Sdílejte

Mezitím si připravte širší hrnec. Na dno dejte nejlépe nerezový pařáček (rozpařovač), který potřete olejem. Do hrnce vlijte 2 – 2,5 cm vody. Přiveďte k varu. Vykynuté těsto vyklopte na pomoučněný vál a rozdělte ho na 3 nebo 4 části podle toho, jak velké knedlíky chcete mít. Vytvarujte podlouhlé válečky, vložte je do připraveného hrnce a v páře vařte asi 15 minut. Dávejte pozor, aby se nevyvařila voda. Podle potřeby ji dolévejte. Hotový knedlík nakrájejte tenkou strunou nebo režnou nití a podávejte jako přílohu. Dobrou chuť!

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články