Vzala kvasnice a zadělala kvásek. Za 30 minut uvařila takové knedlíky, že k nim nebylo ani potřeba maso. V obchodě už je nikdy nekoupila!

5003
Sdílejte

Také vám říkala babička, že dobrá kuchařka si uvaří krásně nadýchané domácí kynuté knedlíky sama? Jestli jste to ještě nikdy nezkoušeli, nezoufejte a zkuste to podle tohoto návodu. Připravte krásně kyprý a voňavý knedlík, který se vám rozplyne na jazyku. Věřte, že podobný nikde v obchodě nekoupíte.  

 

Ingredience

  • 500 g polohrubé mouky
  • 25 g kvasnic (kostka)
  • 1 kávová lžička krystalového cukru
  • 1 vejce
  • 200 ml mléka
  • ½ kávové lžičky soli
  • 100 ml oleje

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články