Každé znamení zvěrokruhu je spojeno s jiným hříchem. Který hřích je spojený s Vámi?

13262
Sdílejte

Znamení zvěrokruhu hrají klíčovou roli v našich životech. Určují dokonce i to, zda jsme hříšní jen trochu nebo hodně, v závislosti na tom, kdo jsme.

Někdy znamení vyvolávají hřích sami o sobě a tak nejsme schopni se od nich odtrhnout.Je důležité, abychom byli odhodláni identifikovat tyto určité vlivy.
Jak tyto vlivy zmírníte a který z hříchů vás pronásleduje nejvíce?
22. 12. – 20. 1. Kozoroh + Chamtivost – Kozorozi jsou plně nasazeni na práci a dokáží dělat vše co je v jejich silách, aby splnili úkol na 100% a tak dostali nejvíce peněz ze všech na pracovišti. Není pro ně důležité utratit všechny peníze, ale rádi se jimi pochlubí. Chamtivost je činí těmi, co by jinak nebyli.
21. 1. – 20. 2. Vodnář + Nazývají se bohy – Vodnáři rádi tvrdí, že jsou lepší než všichni ostatní. Vždy se chlubí, že jsou mnohem chytřejší a zvládnou vše, byť jen s malíčkem. Potřeba kontrolovat a dirigovat lidi kolem sebe je u nich téměř vrozená.
21. 2. – 20. 3. Ryba + Lenost – Ryby se jeví jako lidé, kteří rádi drží hlavu v oblacích. Někdy se dokonce zdá, jakoby existovaly jen ve svém vlastním malém světě. Vždy sní, přemýšlejí o tom, co by mohlo být, nebo co bude. Někdy od sebe nechávají lidi odejít a pohybují se stále svým pomalým tempem. To z nich dělá velké lenochy, pokud jde o prožívání daného okamžiku.

21. 3. – 20. 4. Beran + Impulzivnost – Berani jsou velmi impulzivní a nepředvídatelní. Pokud v hádce čelíte hněvu berana, nemusíte to přežít. Jsou extrémně intenzivní a také neuvěřitelně spontánní. Jsou tak spontánní, že je to téměř vždy dovede k problémům. Berani musí dávat pozor na to, co říkají, jinak by to mohlo někomu ublížit!

21. 4. – 21. 5. Býk + Obžerství – Býci se mohou definovat jako sebemilujíci lidé. Dělají jen ty věci, které jim přinesou užitek. Ať už jde o jídlo, sex, nebo novou hračku, býci se ničeho nedokáží nabažit. Snaží se nasávat všeho, čeho jen mohou, aby o něco náhodou nepřišli.

22. 5. – 21. 6. Blíženci + Nečestnost – Blíženci mají zlozvyk přetvářet a zkrášlovat jejich zážitky či nemluvit úplnou pravdu. Možná to není proto, že mají dvě tváře ale proto, že vidí jeden zážitek z různých pohledů a tak si vytvoří různé názory. Ať tak nebo onak, blíženci někdy lžou o malichernostech a někdy i o důležitých věcech. Je to zejména proto, aby ve vašich očích vypadali lépe. Takže, co je lepší způsob jak vše sabotovat? Lhát o tom.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články