Jaká jste v posteli? To o vás prozradí to, jakou barvu rtěnky používáte nejraději!

3459
Sdílejte

Barvy dokáží často prozradit o člověku opravdu mnoho. Dokonce i odstín vaší oblíbené rtěnky dokáže mnoho prozradit o vašich sexuálních preferencí. Jakou používáte rtěnku nejraději? Nebo snad používáte jenom lesk na rty, či dokonce žádnou rtěnku nepoužíváte? Pojďme se společně podívat na to, co o vás prozrazuje oblíbený odstín vaší rtěnky.

Ohnivá červená

Jste velmi dominantní, takže si muž musí zvyknout na to, že ne vše půjde podle jeho pravidel. Červená je barva moci a nebezpečí. A to je přesně to, co vy milujete. Milujete moc nad svým partnerem a milujete věci, které jsou nebezpečné nebo riskantní či dokonce zakázané. Milujete, když se vám partner podvolí a máte nad ním plnou moc.

Tmavě červená

Kousání a jemné realizované do rtů toho druhého – to je přesně to, co naprosto milujete. Nechybí samozřejmě ani kousání do krku. Není divu, vždyť tmavá červená je vlastně barvou upírů. Milujete to opravdu tvrdě.

Kam dál?

Osmi měsíční Daliborek onemocněl rakovinou a prodělal několik operací mozku. Přesto se stále usmívá a dělá rozdává radost

VELKÉ NEŠTĚSTÍ v USA : Do řeky se zřítil obří čtyřproudový silniční most i s auty! Předtím do něj narazila nákladní loď. Pátrá se po obětech

Kvůli nedostatku pozornosti žárlivá kočka předstírala zranění. Majitelku její trik přišel draho

V Bohnické léčebně zaklekl policista pacienta, který poté zemřel

V Praze málem došlo k neštěstí. Dvouletá holčička balancovala v otevřeném okně bytu, zatímco matka tvrdě spala

Další články