Byl to její první moučník, který pekla. Hned po prvním soustu dostala od rodiny obrovskou pochvalu. Po plechu se doslova zaprášilo!

Sdílejte

Pracovní postup

Žloutky s cukrem vyšlehejte do pěny a postupně přidávejte mléko, olej a mouku smíchanou s kypřícím práškem. Vymíchejte hladké těsto, které nalijte na vymazaný a vysypaný plech.

Jablka oloupejte, odstraňte jadřince a nahrubo nastrouhejte. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a spolu s vanilkovým cukrem ho vmíchejte do jablek. Směs natřete na těsto.

Troubu předehřejte na 180°C. Moučník vložte do trouby a pečte asi 20-30 minut podle vašich zkušeností. Dobrou chuť!

 

Kam dál?

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Další články