Vzala parmazán, šlehačku a cibuli a za 10 minut podávala báječný oběd. Takovou lahodu jste už dlouho nejedli.

2346
Sdílejte

Ingredience

  • 300 g hotových halušek (polotovar)
  • 1 cibule
  • sůl, pepř dle chuti
  • 1 dcl 33% smetany
  • parmazán
  • hladká mouka
  • olej

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články