Domácí chlebík s vláčnou chutí a nejkřehčí kůrčičkou, který si můžete připravit sami. Stačí jen 30 minut !

4462
Sdílejte

1. Smíchejte si nejprve v misce kvasnice a vodu. Smícháme mouku se solí a k tomu přidáme kvasnicovou směs. Smícháme.

2. Přikryjte mísu utěrkou a nechte odpočinout do druhého dne. Druhý den dopoledne si pomoučíme vál a na něm vyválíme těsto do placky.

3. Pak prsty vytvarujeme těsto do tvaru bochníku.Ten pak ještě chvíli necháme odstát .Tak cca půl hodiny.

4. Zapneme troubu,aby se nahřála na 230 stupňů a vložte na chvíli do trouby formu, ve které budete chleba péct. Musí se zahřát.

5. Poté ji vystelte pečícím papírem. Dejte do přichystané formy těsto a udělejte navrch tři řezy nožem.

6. Přiklopte pokličkou a pečte takhle 65 minut. Pak pokličku odklopte a pečte dozlatova ještě chvíli.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články