Domácí chlebík s vláčnou chutí a nejkřehčí kůrčičkou, který si můžete připravit sami. Stačí jen 30 minut !

1949
Sdílejte

POSTUP :

1. Smíchejte si nejprve v misce kvasnice a vodu. Smícháme mouku se solí a k tomu přidáme kvasnicovou směs. Smícháme.

2. Přikryjte mísu utěrkou a nechte odpočinout do druhého dne. Druhý den dopoledne si pomoučíme vál a na něm vyválíme těsto do placky.

3. Pak prsty vytvarujeme těsto do tvaru bochníku.Ten pak ještě chvíli necháme odstát .Tak cca půl hodiny.

4. Zapneme troubu,aby se nahřála na 230 stupňů a vložte na chvíli do trouby formu, ve které budete chleba péct. Musí se zahřát.

5. Poté ji vystelte pečícím papírem. Dejte do přichystané formy těsto a udělejte navrch tři řezy nožem.

6. Přiklopte pokličkou a pečte takhle 65 minut. Pak pokličku odklopte a pečte dozlatova ještě chvíli.

Kam dál?

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Další články