Bezkonkurenční domácí čalamáda s lahodou chutí připravená bez zavařování ! Ohromí každého svojí famózní chutí

8188
Sdílejte

Pokračování na další straně

4. Nakrájenou zeleninu smícháme a přidáme i sypkou směs koření a soli. Nakonec přidáme ocet a vše promícháme. Necháme odpočívat 7 hodin.

5. Zeleninovou směs pak vtlačíme do sterilizovaných sklenic na zavařování až po okraj a do každé sklenice dolijeme šťávu ze zeleniny a sklenice dobře uzavřeme.
6. Nakládané zelí odložíme a necháme několik týdnů odpočívat. Po 5 týdnech si nakládané zelí můžete dát.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články