Takový způsob přípravy hovězího ještě neznáte. Vyzkoušejte ho zapečené se sýrem a rodina vás bude zbožňovat!

1893
Sdílejte

Postup práce

Brambory omyjte, oloupejte a nakrájejte na tenké plátky asi 0,5 cm silné. Cibuli nakrájejte na plátky. Sýr nastrouhejte a promíchejte s majonézou. Maso omyjte a nakrájejte na nudličky.

Dno pekáče potřete olejem a poskládejte polovinu plátků brambor. Osolte a jemně okořeňte mletým kmínem. Na brambory rozložte kousky masa, osolte a opepřete. Potřete směsí sýra a majonézy a poklaďte zbytkem plátků brambor. Osolte, přikryjte víkem pekáče nebo alobalem.

Troubu předehřejte na 190°C. Do vyhřáté trouby vložte pekáč s masem a pečte cca 60 minut. Asi 10 minut před dopečením sundejte víko a nechejte zrůžovět. Můžete posypat strouhaným sýrem a ozdobit zelenou petrželkou. Dobrou chuť!

Kam dál?

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Další články