Vyberte si jeden alchymistický symbol a zjistěte, co právě teď nejvíce potřebujete!

4034
Sdílejte

Lev

Lev znázorňuje moc a nadvládu. Jste člověk, který spíše určuje pravidla, než aby se řídil pravidly jiných lidí. Jste člověk, který věci často mění a má touhu ovládat osud. Toužíte po jakési nadvládě nad všemi, avšak nedělá to dobrotu. Snažíte se často pracovat na svých snech, avšak ty vás pohltí natolik, že se cítíte jak v kleci a už to nezvládáte. To je hlavním důvodem, proč věci těsně před dokončením vzdáváte. Ve svém životě momentálně potřebujete klid a harmonii, ale také přijít na svůj životní cíl. 

Přesýpací hodiny

Pokud jste si vybrali právě tento znak, znamená to, že jste se zasekli v čase – stojíte stále na místě. Je velmi pravděpodobné, že jste v minulosti procházeli těžkým obdobím a situacemi, které vás dost poznamenaly. Jste člověk, který se nemůže pohnout dál. To, co v životě potřebujete nejvíce, je posunout se dál, zapomenout na minulost a soustředit se pouze na přítomný okamžik a na to, co vás v budoucnu čeká. Začněte žít tady a teď a věci začnou skutečně fungovat.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články