Víme, co znamenají vaše sny! Jejich význam vás skutečně vyděsí!

1887
Sdílejte

Zdají se vám často sny, u kterých nevíte, jaký mohou mít význam? Pokud ano, možná vám tento článek pomůže víc, než si vůbec dokážete představit.


Sny můžeme teoreticky rozdělit do dvou skupin – sny špatné a sny dobré. V dobrých snech se nám zdá například o tom, jak jsme bohatí, jak máme krásný dům, jak krásný máme vztah se svou polovičkou nebo jak jsme všichni zdraví a šťastní. V těch horších snech se nám zdá o smrti, o tom, jak nás někdo pronásleduje nebo například o tom, že se nám nedaří udělat něco, co udělat potřebujeme nebo chceme. My se dnes spíše soustředíme na ty horší sny a povíme si o tom, jaké mají významy a co nám tyto sny chtějí říct. Tak co, jdeme na to?

Sny o padání

Pokud se vám často zdá, že odněkud padáte, má to naprosto jednoduché vysvětlení. Tyto sny často značí to, že nad něčím ve svém životě ztrácíte kontrolu. Zkuste se proto pořádně zamyslet nad tím, nad čím byste mohli ve svém životě ztrácet kontrolu a zkuste to napravit. 

Nahota na veřejnosti

Tyto sny nejsou tak časté, ale přesto se lidem občas zdají. Značí to vaší zranitelnost a často se tento sen zdá lidem, kteří procházejí životní výzvou. Lidem, kteří se bojí neúspěchu.

Vypadávání zubů

Stejně jako předešlý sen, ani tento není tak častý. Padání zubů může znamenat ztrátu nějaké jistoty v životě, rozpad vztahu nebo například těhotenství či touhu po sexu.

Kam dál?

Rodina ztrácí na důležitosti? Nežijeme pospolu, nesdílíme společné hodnoty, sdílení a péči v rámci rodiny řeší služby

Kdy je ten správný čas přestat řídit a varovné signály, které by měly seniory upozornit, že nastal čas zvážit ukončení řízení

Chlapeček zemřel pár hodin po porodu. Nemocnice dala od neštěstí ruce pryč

Pozor při cestě k moři : Chorvati budou přitvrzovat vůči řidičům. Zavádějí nová opatření

Zemřela nejstarší siamská dvojčata Lori a George Schappellovi. Bylo jim 62 let

Další články