Herec Oldřich Kaiser se rozhodl prodat svou milovanou chalupu. Kupec zdědí naštvané sousedy

Herec Oldřich Kaiser se rozhodl prodat svou milovanou chalupu, kterou zdědil v roce 2002. Chalupa pochází z roku 1780 a Kaiser ji přeměnil do současné podoby. Relaxoval zde a hledal inspiraci pro svou práci, s kolegou Jiřím Lábusem tam dokonce vytvořili některé ze svých legendárních scének.

Vzpomínáte na Pana Vajíčka ? Animovaná legenda, která Československu ukázala, co je to reklama

Televize byla v Československu poprvé spuštěna 1. května 1953, ale pravidelné vysílání začalo až 25. února 1954. Letos tedy oslavíme 70 let od zahájení pravidelného televizního vysílání u nás. Nezapomenutelným symbolem této éry byl pan Vajíčko – animovaná postavička ve tvaru vejce, která oddělovala reklamní bloky od ostatních pořadů.

Nový dokument o bývalém prezidentovi Václavu Havlovi odhaluje : V USA měl mrtvici! Přežil a pak začal pít

Nový dokument o bývalém prezidentovi Václavu Havlovi s názvem „Tady Havel, slyšíte mě?“ od režiséra Petra Jančárka přináší dosud nepublikované záběry z posledních let Havlova života. Film mimo jiné odhaluje, že Havel prodělal v roce 2006 během pobytu v USA lehčí mozkovou příhodu, která byla dosud veřejnosti utajena.

Malá obtěžující hovada, jsem pro zákaz děcek ve společnosti ! čílí se starosta Novotný

Odešel ze hry, ale stále našel způsob, jak si rýpnout do některých lidí a zvednout jim žluč. Starosta Pavel Novotný jde s dobou a pravidelně živě vysílá na svých sociálních sítích. Nedávno se o něm proslýchalo, že je v kontaktu s Oktagonem MMA, Clashem of Stars a RedFace, ale když dostal příležitost prokázat některé ze svých hrdinství v kleci, zarazil se.

Osmi měsíční Daliborek onemocněl rakovinou a prodělal několik operací mozku. Přesto se stále usmívá a dělá rozdává radost

Malý Daliborek se narodil předčasně v 27. týdnu těhotenství s porodní váhou pouhých 1035 gramů. První měsíc svého života musel bojovat o přežití. V 8 měsících, krátce po své první štědrovečerní večeři, se mu náhle udělalo zle a byl převezen na neurologickou pohotovost do Fakultní nemocnice Ostrava.

VELKÉ NEŠTĚSTÍ v USA : Do řeky se zřítil obří čtyřproudový silniční most i s auty! Předtím do něj narazila nákladní loď. Pátrá se po obětech

V úterý 26. března  došlo v brzkých ranních hodinách v Baltimoru v americkém státě Maryland k vážné nehodě, když nákladní loď narazila do jednoho z pilířů mostu Francis Scott Key Bridge. Náraz způsobil zřícení velké části 2,6 km dlouhého mostu a pád několika vozidel do řeky Patapsco.

Kvůli nedostatku pozornosti žárlivá kočka předstírala zranění. Majitelku její trik přišel draho

Kočky mají pověst nezávislých stvoření.Příběh britské majitelky kočky jménem Sidney Morganová a její tříleté čtyřnohé společnice Abby. Sidney Morganová si všimla, že Abby začala náhle kulhat, ačkoli neměla žádné viditelné zranění. Po dvou týdnech, kdy se stav kočky nezlepšil, se majitelka rozhodla navštívit veterináře. Domnívala se, že si Abby při skoku možná zlomila packu.

V Bohnické léčebně zaklekl policista pacienta, který poté zemřel

V léčebně v Bohnicích došlo k nešťastné události, kdy po zásahu policie zemřel pacient. Případ z loňského února nyní řeší soud. Policistům hrozí až 6 let vězení za usmrcení z nedbalosti.Incident se odehrál 7. února 2022 kolem 22. hodiny.Personál nemocnice si nevěděl rady s agre*ivním pacientem se silnou nadváhou, který ohrožoval ostatní.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.