Netradiční masové kuličky ve skvělé omáčce. Takovou nebeskou manu jste ještě nejedli!

1516
Sdílejte

Masové kuličky s rýží – ježci

Až si je připravíte, pochopíte, proč se jim tak říká. Z těchto malých masových kuliček trčí vařená rýže jako ježčí bodlinky. A děti to mají moc rády. Chcete-li aby „jehličky“ trčely, použijte syrovou rýži. Je lepší dlouhozrnná rýže typu basmati než kulatá. Můžete přidat i  uvařenou rýži. Kuličky budou jemnější, hladší, ale bez „ostnů“.

Ingredience

Na masové kuličky
• 500 g mletého masa
• 0,5 skleničky suché rýže
• 1 cibule
• sůl, mletý černý pepř

Na zálivku
• 200 g smetany
• 1 lžíce rajčatového protlaku
• 1 sklenice vody dle potřeby
• sůl a pepř dle chuti

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články