Neodolatelná pivní sekaná,kterou si zamiluje každý !

2718
Sdílejte
3. Směs vložte do vymazané mísy či menšího pekáčku (cca 15 x 25 cm) a rovnoměrně ji rozprostřete. Navrch naneste zbývající zelí a polejte 100 ml piva. Dejte do trouby a pečte, až bude maso hotové a zelí velmi dobře zkaramelizuje – asi 40 minut. (Bude-li ve formě přebytečný tuk, tak ho odeberte, ale vypečenou netučnou šťávu ponechte.) Před podáváním nechte aspoň 10 minut stát.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články