3. Směs vložte do vymazané mísy či menšího pekáčku (cca 15 x 25 cm) a rovnoměrně ji rozprostřete. Navrch naneste zbývající zelí a polejte 100 ml piva. Dejte do trouby a pečte, až bude maso hotové a zelí velmi dobře zkaramelizuje – asi 40 minut. (Bude-li ve formě přebytečný tuk, tak ho odeberte, ale vypečenou netučnou šťávu ponechte.) Před podáváním nechte aspoň 10 minut stát.
Kam dál?
- Rychlá Salko rolka BEZ pečení, lepší než zmrzlina: Udělejte si ji i do zásoby, tento pamlsek jde v létě na dračku !
- Líná pizza, za kterou se můžou všichni zbláznit : Potřebujete jen 30 minut !
- Vzala parmazán, šlehačku a cibuli a za 10 minut podávala báječný oběd. Takovou lahodu jste už dlouho nejedli.
- Jablečný vichr s čokoládou a zakysanou smetanou: Úžasně šťavnatý koláč z hrnečku – Nejlepší dezert z jablek !