Nemohla otěhotnět a tak začala brát hormony. Lékaři ji poté sdělili něco naprosto šokujícího!

2673
Sdílejte

Každý, nebo spíš drtivá většina lidí sní o tom, že jednou bude mít dítě, dvě, nebo rovnou velkou rodinu. Jenže ne každému se poštěstí a ne každému páru se tento sen podaří splnit. Pár, na který se společně podíváme, s tím měl velký problém.


Briana Driskell a její manžel Jordan spolu chodili neustále k lékaři a vyhledávali pomoc. Briana se neustále snažila otěhotnět, ale bohužel, i přes všechny tipy a triky se jí to nedařilo. Na řadu musel přijít jiný “trik”.

Přes všechnu marnou snahu se Briana rozhodla, že zkusí hormonální léčbu, která naštěstí zabrala a Brianě se tak konečně mohl splnit její obrovský sen. Jenže brzy na ně čekalo jedno velké překvapení.

Už v 8 týdnu těhotenství byli lékaři v naprostém šoku – oznámili Brianě, že se matkou stane, ale ne jen jednou, ale dokonce pětkrát! Briana poté měla během celého těhotenství bolesti a trpěla nadměrným zvracením.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články