Domácí langoše z bramborového těsta. Takovou dobrotu jste ještě nejedli. A hotové jsou za 15 minut! 1

15456
Sdílejte

Ingredience

  • 3 středně velké brambory
  • půl kostky kvasnic
  • půl hrnku teplého mléka
  • polovina lžičky cukru
  • 1,5 hrnku mouky
  • půl lžičky soli
  • olej

Pracovní postup

Brambory operte a uvařte ve slupce, oloupejte a najemno rozmačkejte vidličkou.

V hrnečku si udělejte kvásek z rozdrobených kvasnic ve vlažné vodě s trochou cukru a špetkou soli. Brambory smíchejte s moukou, přidejte vzešlý kvásek a propracujte těsto. Těsto dejte do mísy, povrch jemně posypte moukou, přikryjte utěrkou a dejte na teplé místo asi hodinu kynout.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články