Zapomeňte na dorty z cukrárny a vyzkoušejte tento domácí. Suroviny máte doma a hotový je za 35 minut!

15925
Sdílejte

Připravte si kávový krém. Odlijte asi 150 ml mléka a rozmíchejte v něm pudinkový prášek. Dbejte, aby se netvořily hrudky. Dejte na sporák zbytek mléka a kávu. Jakmile se začne vařit, vlijte mléko s pudinkem a vařte do zhoustnutí za stálého míchání asi 2 minuty. Poté odstavte a nechejte vychladit. Do zchladlého pudinku přidejte cukr, máslo a vyšlehejte do hladkého krému.

Smetanu ke šlehání vložte alespoň na hodinu do chladna a poté spolu s cukrem a ztužovačem řádně vyšlehejte do tuha.

Na vychladlý korpus natřete vrstvu kávového krému. Rovnoměrně uhlaďte a rozetřete šlehačku. Můžete ozdobit čokoládovými hoblinkami nebo posypat mletou skořicí. Přejeme vám dobrou chuť

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články