Barva vašich očí prozradí mnoho o tom, jakou máte povahu!

3642
Sdílejte

A máme tady další odhalení vaší povahy, vašeho charakteru, vaší osobnosti. Téměř každý den vám přinášíme mnoho metod a testů, díky kterým můžete zjistit právě to, jaký charakter máte. To, jací jste, se dá odhalit i podle vaší gestikulace, podle vaše postoje a také podle barvy očí. A přesně o tom bude dnes tento článek.

Podle vědců ze jedné švédské univerzity má barva očí přímou spojitost s osobními rysy. Pojďme se tedy společně podívat na to, jakou osobnost ve skutečnosti máte. Stačí si najít barvu svých očí a přečíst si o tom, co vypovídá o vašem charakteru. 

Zelené oči 

Jste člověk, ze kterého srší sexappeal. Jste svůdná, atraktivní a vášnivá osoba. Umíte dávat dosti lásky, ale musíte ji také hodně dostávat. Jste občas pomstychtiví a nepředvídatelní.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články