Ženy se svěřily s tím, co je na mužích při prvním setkání vždy nejvíce odradí.

1882
Sdílejte

Když si chce muž získat ženu, je potřeba, aby na ní v první řadě zapůsobil. Jenže jak vlastně na to? To vám sice neřekneme, ale několik žen vám poradí, jak to rozhodně nedělat! Ženy se svěřily s tím, co je na mužích při prvním setkání vždy nejvíce odradí. Muži, dejte si pozor na tyto věci!

Petra, 25 – Nesnáším, když se mě muži hned při prvním setkání snaží muži sbalit a jde to strašně vidět. Sladké řeči, předvádění se a kdo ví co ještě. Jednou za mnou přišel kluk v posilovně a začal se přede mnou předvádět a promenádovat. Nejhorší je, že stejnou taktiku zkoušel i na jiné ženy.

Sára, 19 – Mě nejvíce odradí to, když muž smrdí. Nemusí vypadat jako nejkrásnější muž na světě, bohatě jen stačí, když si dá sprchu a vyčistí si zuby, hygiena je přece velmi důležitá.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články