Tyto celosvětově známé pohádky jsou v originálu plné krve a násilí. O které pohádky jde?

1662
Sdílejte

Téměř každá Disney pohádka není originální. Tvůrci těchto pohádek našli inspiraci v originálním příběhu daných pohádek a následně je upravili tak, aby se na ně mohli dívat. Většina Disney pohádek jsou totiž v originálu plné krve a násilí. Pojďme se společně podívat na jejich originální příběhy!

Originální verze pohádek jsou úplně jiné, než jaké nám je předkládá studio Disney! Ve skutečnosti jsou plné násilí a ne vše v nich vždy končí tak šťastně.Pokud jste si doteď mysleli, že třeba takový příběh o Sněhurce nebo Šípkové Růžence je milou a něžnou pohádkou pro jemné povahy, budete nejspíš velmi překvapeni. 

Popelka

Tuto pohádku zná snad každý. Popelka se dostane na královský ples, tančí s princem, následně utíká z plesu a ztrácí střevíc. Princ hledá popelku, které střevíc patří, což se mu nakonec podaří a vezme si ji

V originálním příběhu to bylo takto – Popelčina nevlastní matka uřízla svým dcerám palce, aby se do střevíčku vešly. Plán, aby si princ vzal jednu z jejích dcer nevyjde a Princ samozřejmě tu pravou Popelku najde. Na konci celého příběhu ptáci vyklovou Popelčiným nevlastním sestrám oči.

Kam dál?

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Další články