Takto nechutně nám lžou v každé reklamě! Toto je důvod, proč většina jídla vypadá v reklamě jinak, než v realitě.

3000
Sdílejte

Všichni to moc dobře znáte. O tom, že jídlo v reálném životě vypadá dost odlišně od jídla, které nám je nabízeno v reklamách, ví snad každý. Nejvíce se tato problematika řeší ohledně reklam na jídlo z fastfoodů. V reklamě i ten nejvíce mastný a nechutný hamburger vypadá chutně a čerstvě natolik, že by mu málokdo odolal. Realita je však úplně jiná a koupě produktů v reálném životě končí jedním velkým zklamáním.

Reklama má za úkol jedno – zaujmout co nejvíce spotřebitelů. Reklamy tady vždy byly, jsou a také vždy budou. Neustále nás lákají na produkty a potraviny, které v reálném životě vypadají opravdu jinak, než jak nám jsou prezentovány na obrazovkách. Čím to je a jaké triky používá potravinářský průmysl? Pojďme se společně na jejich triky podívat.

Lesknoucí se ovoce a zelenina

Jak je možné, že v reklamě je každé ovoce a každá zelenina tak krásná, svěží a fresh? Jak je možné, že ta jahoda v reklamě se tak leskne? Jednoduché. To, co na sobě většina ovocí a zeleniny má, nejsou kapky vody nebo ranní rosy, ale jde o deodorant. Předtím, než je jídlo prezentováno v reklamě, je postříkáno deodorantem, aby se krásně lesklo.

Kam dál?

Děláte to i vy? Dáváte dítěti v obchodě rohlík, nebo pití, aniž by bylo ještě zaplacené? Na to pozor dopouštíte se krádeže!

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Další články