Reality shows jsou jednou velkou lží! Podívejte se, jak nám celou dobu lžou!

10276
Sdílejte

Milionář

Občas se může zdát, že dostat se do této show může naprosto každý – stačí se přihlásit. Jenže zájemci museli nejdříve projít složitým testem a někteří ho dokonce dělali více než 30 krát, než se jim to vůbec podařilo. Alespoň takto to fungovalo v Americe. Jak to bylo u nás, to bohužel nevíme.

Hells ‚Kitchen

Dva týmy proti sobě soutěží pod vedením často drsného Gordona Ramsayho. Vše se může zdát v pořádku, avšak na účastníky byl často vyvíjen opravdu obrovský tlak, aby diváci měli pocit, že je show plná emocí a napětí. Což byla, protože tvůrci přiznali, že na začátku sezóny byli mezi soutěžícími pouze 4 kuřáci. Na konci sezóny už jich bylo 10.

Keeping Up with the Kardashians 

Tato reality show proslavila sestry Kardashianová po celém světě. Může se zdá, že každý díl na sebe dokonale navazuje, ale není tomu tak. Ani události v této show na sebe často nenavazují. Můžete tedy klidně vidět scénu z prosince a když se to tvůrcům hodí, přidají scénu, která byla natočena například v červnu. Vše je sestříháno tak, aby zápletka působila co nejsilněji. 

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články