Reality shows jsou jednou velkou lží! Podívejte se, jak nám celou dobu lžou!

10269
Sdílejte

Hlas

Tato soutěž nabízí lidem se zviditelnit a získat slávu – to vše díky jejich hlasu a talentu. Jenže i tato soutěž má být údajně trochu jiná, než se jeví. Přítelkyně nejmenovaného muže se prý dostala do konkurzu a vybrala si vlastní píseň. To ale zpívat údajně kvůli právům nemohla, takže jí píseň vybrali sami tvůrci soutěže. Jakmile ji zazpívala, porotci ji údajně řekli, že nechápou, proč si tuto píseň vybrala, když na ní nemá.

Nutné k přežití 

Beara Gryllse zná snad naprosto každý. Ukazuje nám, jak přežít v těžkých podmínkách a jak se poprat s nebezpečím. Co však nebylo na této show skutečné? Bear Grylls byl často označován za opravdového hrdinu, ale pravda je taková, že před každou nebezpečnou scénou tvůrci zkoumali veškeré podmínky a snažili se o to, aby byl Bear vždy v bezpečí. Bear vypadal hrdinsky, avšak žádné nebezpečí mu nehrozilo.

Amerika hledá topmodelku 

Show, která slibuje udělat z obyčejné ženy topmodelku, která bude slavná a za vodou. Jenže pokud si myslíte,  že každá žena, která tuto soutěž vyhrála, se stala slavná, jste na omylu. Show měla celkově 24 sérií a ze všech dívek se pouze 3 opravdu uplatnili v showbyznysu.

Kam dál?

Děláte to i vy? Dáváte dítěti v obchodě rohlík, nebo pití, aniž by bylo ještě zaplacené? Na to pozor dopouštíte se krádeže!

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Další články