7 důvodů, proč žena opustí muže, i když ho stále miluje

Dali jsme dohromady 7 nejčastějších důvodů, proč ženy opouští muže, ačkoli je stále milují.

4987
Sdílejte

Když jsme mladí, myslíme si, že láska je vše, na čem záleží. Neučí nás to konec konců od malička i v pohádkách? Vždyť láska hory přenáší a tak dále.

Jenže jak rosteme, zjišťujeme, že to tak vždycky nechodí. A že život je o mnoha dalších, mnohdy dokonce důležitějších věcech, než o pouhé lásce. A že láska ke štěstí nestačí.

Když žena opustí muže, ať už je to jen její přítel anebo manžel, s kterým strávila víc než půlku života, myslí si ten většinou, že už ho nemilovala. A přitom to mnohdy vůbec nemusí být pravda.

Dali jsme dohromady 7 nejčastějších důvodů, proč ženy opouští muže, ačkoli je stále milují.

Pokračování na další stránce.

Jakmile žena oznámí muži, že ho opouští, zareaguje ten ve valné většině případů slovy: Máš někoho jiného? Kdo to je?

Jenže „někdo jiný“  v tom hraje roli málokdy. Dokonce i v případech, že žena už doopravdy má vyhlídnutého někoho jiného, nebývá ten někdo důvodem, proč chce odejít. Bývá spíš následkem. Možná jí ten „někdo jiný“ dodal odvahu konečně ten krok udělat a vztah ukončit. Faktem ale zůstává, že funkční vztah, v němž jsou oba spokojení, nikdo třetí rozbít nemůže.

Skutečné důvody, proč ženy opouští muže, najdete na následující stránce.

Když se na něj nemůže spolehnout

Když žena dlouhodobě cítí, že svému partnerovi nemůže důvěřovat a nemůže se na něho spolehnout, nemůže být v takovém vztahu šťastná. A co na tom, že ho miluje? Pokud tu pro ni nejste ve chvíli, kdy to potřebuje, kdy vás chce mít vedle sebe, je takový vztah v jejích očích vlastně zbytečný.

V partnerovi musíme cítit oporu, být tu jeden pro druhého.  A to samozřejmě v těžkých časech, ale, na což se často zapomíná, i v dobrých časech. Zní to paradoxně, ale podpora v dobrých časech je opravdu skoro důležitější než podpora v časech zlých. Pochválit za úspěch, sdílet radost, vyslechnout a zajímat se. To vše je důležité. Dávat druhému najevo, že tu pro něho vždycky budeme. To potřebují ve vztahu cítit všichni z nás, bez ohledu na pohlaví.

Další důvody, proč ženy opouští muže, najdete na následující stránce.

Když je partner příliš náročný a kritický

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články