7 důvodů, proč žena opustí muže, i když ho stále miluje

Dali jsme dohromady 7 nejčastějších důvodů, proč ženy opouští muže, ačkoli je stále milují.

5039
Sdílejte

Ne, neznamená to, že muž nemůže poukázat na žádnou chybu nebo vyjádřit nespokojenost. Konec konců, vztah by měl být také o upřímnosti a schopnosti dělat kompromisy. Partneři by se měli snažit vycházet si vstříc a snažit se vytvořit prostředí, které bude příjemné jim oběma.

Jenže stejně důležitá jako kritika je i chvála. A pokud jeden z partnerů nemá pro toho druhého nic než slova kritiky, pokud si jen neustále stěžuje, ponižuje, za snahu se vysmívá, místo aby ji ocenil a tak podobně, kdo by s takovým člověkem vydržet žít?

Láska neláska, život s takovým člověkem ženu jen deptá, ničí jí sebevědomí a vede k rozvoji psychických problémů. Takový člověk je jed, který ženu pomalu zabíjí. Dřív nebo později toho bude mít každá žena dost a rozhodne se, že přednější je vlastní psychické zdraví než láska k někomu, kdo si ji ani nezaslouží. Nejlepší antidepresivum je v takové chvíli odstranit ze svého života toho, kdo ho otravuje.

Toto všechno může samozřejmě platit i opačně, tedy pro muže a příliš kritické a věčně nespokojené ženy.

Další důvody, proč ženy opouští muže, najdete na následující stránce.

Cítí, že vám nemůže důvěřovat

Teď máme na mysli věc věrnosti. Pokud žena cítí, že pro svého vyvoleného není tou jedinou a pravou, k čemu je, že ona ho miluje? Láska musí být vzájemná, jinak nepřináší nic než bolest a strach.

Samozřejmě to neznamená, že se muž nesmí podívat na žádnou jinou. I žena se konec konců ráda podívá na hezkého muže. Museli bychom chodit s páskou přes oči, abychom nikdy očima nezachytili nic, co se nám líbí.

Partnerka (případně partner) by pro něho však měla být na prvním místě a muž by jí měl být za všech okolností věrný. A je-li někde ve společnosti s ní, měl by jeho pohled patřit převážně právě jí.

Další důvody, proč ženy opouští muže, najdete na následující stránce.

Cítí, že s vámi ztratila svobodu

Pocit svobody je důležitý pro každého z nás. Pro někoho více, pro jiného méně, ale bez svobody nedokáže žít nikdo. Proto, pokud je žena neustále vystavena podezíravému vyslýchání, žárlivým scénám a věčnému kontrolování, nakonec raději udělá to, z čeho ji muž celou dobu podezírá – a uteče za jiným.

Společný život by měl oběma přinášet štěstí, nikoli trápení. Pokud se začne žena ve vztahu cítit spíš jako v žaláři, věřte, že brzy začne hledat způsob, jak z něj uprchnout. Nikdo nezůstane dobrovolně ve vězení.

Další důvody, proč ženy opouští muže, najdete na následující stránce.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články