Pokud má vaše přítelkyně jedno z těchto zaměstnání, je velmi pravděpodobné, že vám není věrná. O která zaměstnání jde?

1654
Sdílejte

Lidé mají nespočet otázek, ale často na ně nemají odpovědi. Naštěstí tu jsou však výzkumníci, kteří se různými otázkami zabývají a snaží se na ně odpovědět. No a jelikož se výzkumníci zabývají nejrůznějšími otázkami, je velmi pravděpodobné, že na vaše nejrůznější otázky budou mít odpověď. Nedávno se zabývali otázkou, ve kterém povolání ženy podvádí nejvíce. No a jak vlastně výzkumy či studie probíhají?

Výzkumníci si pozvou na “kobereček” několik lidí a udělají průzkum. U otázky, ve kterém povolání ženy podvádí nejvíce, si pozvali na kobereček ženy, které alespoň jednou svého partnera podvedly. Ptali se jich na to, na jaké pracovní pozici se zrovna v době nevěry nacházely. No a z několika tisíc odpovědí se výzkumníkům nakonec podařilo zjistit, o která zaměstnání jde. Pojďme se na ně společně podívat.

Podle nejnovějšího průzkumu, který byl proveden na vzorku 5 658 žen, bylo až 65 % žen nevěrných přímo na pracovišti! Pojďme se společně podívat na již zmíněný žebříček zaměstnání, ve kterém ženy podvádí.

Kam dál?

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Neobvyklý případ bankovního podvodu : Žena byla zatčena poté, co se pokusila použít tělo svého zesnulého strýčka k získání bankovní půjčky

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Další články