Odteď si nevěru pořádně rozmyslíte! Toto jsou nejhorší pomsty, které kdy ženy mužům za nevěru udělaly!

11796
Sdílejte

Nevěra je bohužel v dnešní době “opravdu oblíbená”. Je to však naprosto ošklivá věc, které se může dopustit jen ten největší sobec. Samozřejmě chápeme, pokud je člověk ve vztahu nespokojený a nebo ho přitahuje někdo jiný, má nejspíše potřebu ze vztahu utíkat. Ale proč zrovna formou nevěry?

Na každého nevěrníka jednou dojde a často ho čeká opravdu krutý trest. Jak krutý bude, záleží na tom, jak krutá je přítelkyně, kterou podvedl.

Nevěra často končí rozchodem či rozvodem, avšak to jsou zrovna ty nejlepší varianty. My se dnes společně podíváme na nejhorší pomsty, které kdy ženy za nevěru udělaly.

Kastrace

Začneme rovnou tou nejhorší pomstou. Ano, zní celkem neuvěřitelně, ale ženy jsou opravdu schopné tento typ pomsty učinit. Například v roce 1993 Lorena Bobbit uřízla penis jejímu příteli za to, že jí podváděl. Nebyl to první takový případ, avšak byl jeden z prvních mediálně zveřejněných. Od té doby je tato pomsta čím dál více populárnější. V lednu 2015 v New Yorku jedna čínská žena uřízla penis svému manželovi dokonce dvakrát. Jednou doma a podruhé v nemocnici po přišití jeho nádobíčka. 

Kam dál?

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Další články