Nikdo není dokonalý? Lež! Tyto vlastnosti má podle vědců dokonalý muž! Máte je?

2397
Sdílejte

Říká se, že nikdo není dokonalý. Samozřejmě, každý má nějakou tu chybku, každý člověk je jiný a taky každý člověk má jiné preference. Můžete být klidně dokonalí, ale vaše polovička vás za dokonalého člověka brát nemusí. Vědci se ale rozhodli, že sestaví žebříček vlastností, které by podle nich měl mít dokonalý muž. Ano, dokonalý a zcela bezchybný. Pojďme se společně na dané vlastnosti. 

Musí si stát za svým

Dokonalý muž by měl být rozhodný a vždycky by měl vědět, co chce. Měl by být cílevědomý a měl by si za tím, co chce, vždy jít. U takového muže má žena vždy jistotu, že se o něj kdykoliv může opřít.

Upřímnost

U dokonalého muže by samozřejmě neměla chybět upřímnost. Takový muž se ženou nikdy nebude manipulovat a žena vždy bude vědět, na čem u takového muže ve skutečnosti je. Takový muž mluví vždy narovinu a nikdy vás svými slovy nezraní, protože vždycky zvolí ta správná slova.

Bezpečí

U dokonalého muže by se žena měla vždy cítit v bezpečí. Je to člověk, který ženu nikdy nenechá na pochybách. Kdykoliv budete mít problém nebo se budete cítit špatně, bude tu pro vás.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články