Znamení Štíra: 5 vlastností, které z něho dělají úžasného člověka.

5274
Sdílejte
Heterometrus swammerdami – pár

Každé znamení zvěrokruhu určuje charakteristické chování člověka, který se v něm narodil. Je dobré tyto skutečnosti znát. Ulehčují komunikaci mezi lidmi i nalezení cesty k sobě samému. Dnes vám povíme, jak je tomu u znamení Štíra.

Dobrý přítel

Štíři jsou známí svou ochotou pomáhat druhým. To je sice pěkná vlastnost, ale zároveň  očekávají totéž od ostatních. Je však potřeba zdůraznit, že Štíři jsou úžasní přátelé, kteří vám pomohou nejen slovy, ale i činy. Vyslechnou vás, jsou upřímní, i když vědí, že pravda někdy bolí. Nesnášejí pomluvy a nikdy nešíří neověřenou informaci. Nebojte se jim svěřit se svým tajemstvím. Udrží ho do konce života.

Smysl pro humor

Veselá mysl je jednou z nejdůležitějších vlastností Štíra. Je zábavný, ale nevtíravý. Rád se setkává s přáteli jen tak. Proto klidně uspořádá slezinu, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat. Štír je nejen skvělý bavič, ale i tanečník.

Nesnášejí polovičatost

Štír miluje dokonalost. Pokud si stanoví cíl, jdou tvrdě za ním. Dá se říct, že to je jeho smysl života. Patří mezi workoholiky.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články