Víte, jaké jsou hlavní rozdíly mezi ženou a mužem? Těchto 10 faktů vás rozesměje!

4366
Sdílejte

Ale pozor, citlivé jsou pouze na vysoké frekvence, takže slabší tóny by je hned tak probudit neměly. Možná tento fakt přispívá k tomu, že ženy trpí častěji poruchami spánku než muži. 

# 3 Ženy mají jeden prs větší než druhý

Jak jste si mohly, milé dámy, všimnout, žádná z vás nemá symetrická ňadra. Některé ženy mají rozdíl ve velikosti obou prsou menší, jiné větší.

Důvodem pro tento fakt je např. objem prsní tkáně nebo elasticita kůže. Nebojte se, že jste proto méně krásné, právě naopak.

 # 4 Ženy přemýšlejí racionálněji než muži

Obecně platí, že ženy myslí srdcem a muži mozkem. Nicméně je prokázáno, že něžné pohlaví má od Přírody silnější kůru mozkovou, což by se mohlo odrazit na vyšším skóre ve všeobecných inteligenčních a kognitivních testech.

# 5 Celulitida? Žádná hanba!

Celulitida je obecně považována za velký estetický problém. Na trhu je spousta přípravků, od mastí až po léčiva, která mají pomoct „pomerančovou kůži“ odstranit nebo aspoň zmírnit.

Podle výzkumů asi jen 1 ze 40 žen celulitidou netrpí. Pomyslíte si: „Šťastná to žena!“ Ale měly byste, dámy, vědět, že tuková tkáň, která vytváří ony nehezké hrbolky, je důležitá při tvorbě hormonů, zejména estrogenu. Nejde tedy o nahromaděné toxické látky nebo obezitu, ale o znak ženskosti!

Kam dál?

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Další články