Slovák se obul do většiny žen a toto o nich tvrdí! Ženy jsou totálně vytočené! Co hrozného o nich řekl?

1184
Sdílejte

“Legíny jsou u většiny žen jen oční klam. Většina žen svými fotkami akorát lže. Jo a existují vůbec ženy, které nemají tetování? Přijde mi, že v dnešní době chce být každá žena in a tak si vytetuje jakoukoliv blbost. Asi si myslí, že jsou stylové. Buďte samy sebou a nekopírujte americké hvězdy, je to dětinské.”

“Nejvíce dětinské jsou ty vaše selfie fotky, kde se snažíte vypadat top a ukazujete svůj výstřih. Smutné na tom je, že to většinou dělají ženy s umělými prsy, čímž bych se opravdu nechlubil. Sorry, ale jsem znechucený z žen, které si hrají na to, jak jsou dokonalé, ale to není nikdo.

Je mi zle z žen, které se snaží získat pozornost pomocí fotografií na sociálních sítích. “Zdravím všechny normální ženy, které jsou opakem těch, které jsem popsal a děkuji vám za to, že jste!” Co si o jeho názoru myslíte? Svůj názor nám můžete napsat do komentářů!

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články