Jíte zázvor? Pokud ne, měli byste okamžitě začít! Neuvěříte, jaké blahodárné účinky má na vaše tělo.

2699
Sdílejte

Pokud zázvor konzumujete, určitě víte, jak skvělé účinky na vaše tělo má. Pokud však patříte mezi jedince, kteří tuto potravinu na svém jídelníčku ještě nemají, dnes vás přesvědčíme k tomu, abyste ji na svůj jídelníček rozhodně přidali.

Zázvor je sice z Číny, ale netrvalo dlouho a brzy se rozšířil do všech koutů světa. Má skvělou chuť, silně léčivé účinky a všestranné využití. My se dnes společně podíváme na to, co se stane s vaším tělem, když začnete konzumovat zázvor alespoň párkrát týdně.

Lepší trávení

Lepší trávení – Zázvor zlepší vaše trávení a odstraní nadýmání. Stačí pár očištěných kousků převařit ve vodě a celou směs následně dochutit medem a citronem. Vznikne vám takový domácí zázvorový čaj, který uklidňuje žaludek, zbaví vás nadýmání a pomůže od bolestí břicha.

Zbavíte se ranních nevolností – Pokud patříte mezi jedince, kteří mají problém s ranními nevolnostmi, i s těmi vám zázvor pomůže. Navíc pomáhá i od bolestí a křečí během menstruace, což opravdu mnoho žen ocení.

Kam dál?

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

Další články