Jaké ženy jsou podle znamení zvěrokruhu ty nejlepší? Podívejte se na tento žebříček!

36597
Sdílejte

Tyto ženy jsou doslova ďábelské. Muž, který chodí se střelkyní, si musí zvyknout, že vše bude ve vztahu podle ní. Pro střelkyně neexistuje kompromis a proto je tak těžké s nimi ve vztahu vydržet. Muž, který s touto ženou chce chodit si musí dávat pozor na pusu.

  1. Blíženci

Ženy narozené v tomto znamení vidí do duší lidí a dokáží téměř každého prokouknout. Rozhodně se nevyplatí nic před nimi skrývat. Nevyplatí se ani lhát nebo něco zatajovat, protože tyto ženy to vždy poznají. Jakmile však muž bude čestný, rozhodně vztahu s ženou narozenou v tomto znamení nebude litovat.

  1. Beran

Ženy narozené v tomto znamení mají často opravdu vysoké sebevědomí. Chybí jim sebekritika. Jsou také tvrdohlavé. V porovnání s ostatními znameními je však život s nimi značně lepší, protože své muže nepřevychovávají a pokud ano, tak jen minimálně.

  1. Váhy

Váhy jsou perfektní manželky, které jsou rodinně založeny. Umí to dobře jak v kuchyni, tak i v ložnici. Mít takovou ženu je jako žít v pohádce. Tedy do doby, než ji naštvete. Jsou totiž celkem výbušné a jakmile se naštvou, očekávejte pořádnou dávku hněvu. Pokud to však ustojíte, čeká vás opět “období jara”.

5. Panna

Perfektní společnice, přítelkyně, matka, sestra, kolegyně. S ní si budete mít vždy co říct. Umí muže vyslechnout a dát mu i několik skvělých rad. Panna navíc dodává svému muži mnoho sebevědomí. Je však občas tvrdohlavá a téměř vždy je přesvědčena o své pravdě.

  1. Býk

Ženy v tomto znamení jsou opravdové bojovnice, které jsou na sebe pořádně tvrdé. Mají velké cíle, které chtějí za každou cenu splnit. Stejně tak jako ze sebe, i ze svého muže chtějí udělat úspěšného člověka. Jsou však tak často zaměřené na kariéru a úspěch, že občas úplně zapomínají na svůj vztah.

  1. Kozoroh

Tyto ženy chtějí jen to nejlepší a to jak pro sebe, tak i pro svého muže. Manželé těchto žen jsou často šťastní. Vzhledem k tomu, že pro sebe chtějí to nejlepší, často svým nápadníkům lámou srdce. Když se však zamilují, jsou to šťastné ženy, které udělají vše proto, aby i jejich muž byl šťastný.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články