Jak skončila holčička z populární reklamy na Kofolu? Sláva jí štěstí nepřinesla!

7306
Sdílejte

Kdo by neznal fenomenální reklamu na Kofolu, která nás baví každou zimu už řadu let? Roztomilá kudrnatá holčička, která v ní vystupuje, už dávno ale není malou dívenkou. Vyrostla z ní dospělá žena. Sláva, kterou jí reklama získala, jí ale šťastnou neudělala.

Z roztomilé holčičky vyrostla dospělá žena.

Sandře je dnes už devatenáct let a vyrostla z ní opravdu krásná mladá žena. Novináři ji nahánějí snad neustále. Chtějí ji fotit, dělat s ní rozhovory. Dívka se ale pozornosti médií vyhýbá. Na zprávy novinářů nereaguje a odmítá se vyjádřit na kameru i mimo ni. Chce si prostě jen žít svůj klidný život a po popularitě netouží.

V současné době studuje v Rokycanech a o tom, že je onou dívenkou z naší oblíbené reklamy, se příliš nešíří. Kdo ji nepozná, tomu nic neřekne.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články