Drogy, zvratky, mrtvé těla. Podívejte se na divné, děsivé a hlavně pravdivé příběhy ze zákulisí známých filmů!

2476
Sdílejte

Každý z nás má nějaký svůj oblíbený film, na který se může podívat kdykoliv a nikdy ho nepřestane bavit. Víte však o svém oblíbeném filmu vše? Při natáčení filmu totiž nejde vždy vše podle plánu a na place se tak dějí věci, které vás mohou často pořádně vyděsit. Pojďme se společně podívat na divné, děsivé a hlavně pravdivé příběhy ze zákulisí známých filmů!

Titanic

Věděli jste, že herci z Titanicu byli zdrogovaní? Během posledního dne natáčení si štáb i herci z filmu Titanic pochutnali na dušeném mase, které bylo ochucené Fencyklidinem, jinak známý jako andělský prach. Je to halucinogenní droga, jejíž účinky trvají okolo dvou hodin. Někteří herci museli být dokonce převezeni do nemocnice. Dodnes se neví, kdo byl pachatelem, který drogu do jídla dal.

Harry Potter

Pokud se zeptáte Toma Feltona, který si zahrál Draca Malfoye, co bylo na natáčení této filmové série, řekne vám, že jídlo. Tomovi jídlo tak moc chutnalo, že ho dokonce pašoval v obrovských kapsách bradavického kroje. Tak to dělal až do třetího dílu, kdy na to tvůrci filmu přišli a zašili všem na hábitech kapsy.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Při přesazování květin Mirka našla v hlíně z obchodu zubní můstek, zčásti se zlatými zuby

Švédsko usnadňuje změnu pohlaví, nově bude možná již od 16 let

Dezolátní stav dětského oddělení Thomayerovy nemocnice. Starými okny fouká na nemocné děti a miminka? Dejte tam peřinu

Další články