8 neobvyklých způsobů použití zubní pasty. Znáte je?

3711
Sdílejte

Říká se, že co je psáno, to je dáno. Ne vždy to však platí. Podobně je tomu i u zubní pasty. Pokud si myslíte, že se dá použít pouze pro dentální hygienu, pak se mýlíte. Zubní pasta je neocenitelný pomocník při úklidu celé domácnosti. Co tedy umí dalšího? Pokračujte na další stranu.

Zápach po aromatické zelenině

Guláš nebo pečínka jsou hotovy, ba dokonce snědeny, ale vaše ruce jsou stále cítit cibulí a česnekem. Jednoduše si potřete ruce zubní pastou a omyjte. Zápach je pryč. Funguje i v případě, kdy porcujete rybu.

Zažraná špína na botách

Zubním kartáčkem nebo hrubší stranou houbičky naneste na gumu trochu pasty. Pár vteřin čistěte krouživými pohyby a nakonec setřete vlhkým hadříkem.

Vodní kámen

Trápí vás nánosy vodního kamene na vodovodním kohoutku ve sprše a umyvadle? Nezoufejte. Naneste na ně trochu zubní pasty a krouživými pohyby čistěte. Po pár vteřinách otřete. Uvidíte lesk a čistotu bez nánosů.

Staré pánve

Máte oblíbenou pánev, na které se vám podaří každé jídlo? Možná je to na ní i vidět. Žádný čistič nezabírá a tak je vaše oblíbené nádobí trochu zanesené. Vyčistíte ho jednoduše opět zubní pastou. Naneste a krouživými pohyby čistěte. Výsledek se dostaví za pár minut vaší snahy.

Kam dál?

3 originální dárky k Valentýnu, který budou mít zaručený úspěch!

Většina Čechů skladuje vejce špatně. Dává je na dveře lednice. Téměř každá lednice má ve dveřích poličku na vejce

CHCETE MÍT KRÁSNOU A PRODUKTIVNÍ ZAHRÁDKU I V ZIMĚ? Stačí si přečíst pár těchto tipů!

Jak sušit oblečení v interiéru, pokud nemáte sušičku! Tento trik si zamilujete!

Víte jak se dá odemknout nákupní vozík ? Jde to snadno i bez mince a žetonu

Další články