Vzpomínáte si na nejhoršího soutěžícího ze soutěže Taxík? Podívejte se, co dnes dělá a jak vypadá!

1919
Sdílejte

Soutěž Taxík zná nejspíš úplně každý, ale pokud jste výjimkou, rádi vám zkráceně pointu celé soutěže vysvětlíme. “Nic netušící soutěžící” nastoupí do Taxíku, o kterém se myslí, že je naprosto obyčejný. Z ničeho nic začnou blikat v autě světla a přivítá ho moderátor celé soutěže, který ho nejen nabídne odvést, ale také mu dá možnost vydělat si nějaké ty peníze. Během jízdy je soutěžící dotazován na nejrůznější vědomostní otázky. Za každou správnou odpověď si poté může odnést určitý finanční obnos.

Před pár lety se stal soutěžícím sympatický Ondřej, jehož vystoupení nedopadlo vůbec dobře. Namísto toho, aby se radoval z případné výhry, se stal terčem posměchu všech fanoušků této televizní show. Nedokázal totiž odpovědět na naprosto banální dotazy, které mu moderátor Aleš Háma pokládal.

Tak například za největšího žijícího ptáka označil káně velké a překlep “Zrození Venouše” opravil na “Primavera”. Hámovi po chvilce ruply nervy a nezbylo mu nic jiného, než Ondřeje z taxíku vyhodit.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články