Toto jsou největší kosmetické chyby, které dělá téměř každá žena! Děláte je i vy?

2560
Sdílejte

Každý z nás občas chybuje, je to přece lidské. Bohužel, jak už to tak bývá, každá, i ta sebemenší chybka nás může mnoho stát. Například drobnosti a malé kosmetické chyby, kterých se dopouští téměř každá žena, mohou napáchat na její kráse mnoho škody. Nechceme vás strašit, proto vás předem upozorňujeme, že nejde o nic, co by nešlo napravit. I tak by však bylo dobré, abyste se těmto chybám vyvarovala.

1. Vynechávání kondicionéru

Věřte nebo ne, kondicionér byste měla používat pokaždé, co si své vlasy myjete. Je jedno, jestli si je myjete jednou za den, za dva, či za týden. Pokaždé, když si je však budete mít, musíte použít společně se šamponem i kondicionér. Ten vaše vlasy uhladí, regeneruje a pomáhá s rozčesáváním. Dejte si však pozor na to, jakým způsobem kondicionér používáte a v jakém množství. Vždy se používá menší množství na vlasy, které jsou zbavené přebytečné vody. Naneste menší množství na spodní část vlasů a konečků a nechte působit přibližně dvě minuty. Poté vlasy důkladně opláchněte.

2. Usínání s mokrými vlasy

Mnoho žen si po koupeli zabalí své vlasy do ručníku a následně je nechají volně schnout. Některé ženy tento zdlouhavý proces nebaví a a vzhledem k tomu, že si vlasy myjí většinou k večeru, rozhodnou se lehnout si s knihou, podívat se na film, nebo jít jednoduše spát. To vše místo toho, aby použily fén. Chápeme, možná jste skeptická a bojíte se, že by vám fén mohl vlasy poškodit, ale věřte, volné schnutí či spánek s mokrými vlasy je zničí mnohem více než fén. Dlouho mokré vlasy jsou náchylnější k lámání a navíc, usnout s mokrými vlasy? Váš polštář poté bude mokrý, čímž se stane perfektní půdou pro růst plísní. Co tedy dělat? Když už nechcete používat fén, tak hlavně neusínat s mokrými vlasy. Musíme vám však říct, že nejlepší volbou je právě fén. Fény mají v dnešní době funkce, které vlasy chrání před vysušením a poškozením.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články