Toto jsou největší kosmetické chyby, které dělá téměř každá žena! Děláte je i vy?

2560
Sdílejte

Používáte prošlou kosmetiku, nebo si na datum spotřeby dáváte pozor? Nejspíš moc dobře víte, že téměř každý produkt má svou dobu trvanlivosti, svůj datum spotřeby. Stejně tak tomu je i u kosmetiky a její trvanlivost byste měly důkladně kontrolovat. Taktéž byste si měla dát pozor na to, jak svou kosmetiku skladujete. Vadí jí teplo, světlo, změna teplot a vlhkost. Prošlá kosmetika může způsobit alergické reakce. Jakmile si všimnete, že mění svou vůni, barvu či konzistenci, raději ji okamžitě vyhoďte.

6. Odličování se studenou vodou

Odlíčení je opravdu velmi důležité a pokud chcete mít zdravou a krásnou pleť, musíte si s ním dát opravdu záležet. Jenže jak studená, tak ani horká voda vám nepomůže a pokud odličování vodou praktikujete, nechte toho co nejdříve. Na odličování použijte čistící přípravky, olejíčky, odličovací ubrousky a tak dále. Zmíněné přípravky vás dokáží nejen zbavit nečistot, ale také vaši pleť nedráždí, což je velmi důležité!

7. Lakování bez podkladového laku

Nevíme, jak si lakujete nehty, ale víme, že byste rozhodně nikdy neměla zapomenout na podkladový lak a to jak na ruce, tak i na nohy. Manikúra je vaší vizitkou a to hlavně v letních dnech, takže byste ji měla věnovat dostatek času. Kromě perfektního tvaru nehtů záleží i na perfektním nalakování. Nejdříve naneste podkladový lak a na něj poté dvě vrstvy barevného laku. Nezapomeňte na “top coat”, který zařídí, aby vaše nehty vydržely co nejdéle.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články