Toto je 5 typů žen, které si nikdy neberte. Manželství s nimi je opravdové peklo!

7260
Sdílejte

Znamení zvěrokruhu lze jasně charakterizovat určitými rysy, pozitivními a negativními. Některé ženy jsou podle horoskopu naprosto nevhodné pro manželství a oženit se s nimi je začátek skutečného pekla. Zpočátku je vše perfektní, teprve později začnou ukazovat své negativní vlastnosti, které manželství pořádně ovlivní. 

Horoskopy dokáží odhalit opravdu mnoho, například i to, která žena je správnou nebo naopak špatnou kandidátkou pro manželství. Pro někoho svatba největším životním cílem, pro někoho spíše nutnost. Ať už svatbu berete jakkoliv, je potřeba si rozhodně vzít toho správného člověka, aby se váš život neproměnil v hotové peklo. Jenže jak poznat, koho si vzít a koho ne? No přece podle horoskopu. Pojďme se společně podívat na 5 nejhorších znamení, které si nikdy nesmíte vzít!

Štír 

Ženy, které se narodily ve znamení štíra, se mohou prezentovat z té nejlepší strany. Často jsou zábavné, okouzlující a zdá se, že jsou dokonalými kandidátky na manželku. Idyla však netrvá příliš dlouho, protože brzy po svatbě se objevují první závady. Mají sklon začínat hádky bez důvodu nebo viny. Chtějí vládnout v manželství a partner nemá právo proti nim protestovat.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články