Používáte aplikaci Tinder? Rande pro tuto studentku skončilo tím nejhorším možným způsobem!

K brutální vraždě mladé studentky došlo vloni v prosinci na Novém Zélandu. Případ nyní řeší soud a na veřejnost vyplouvají ošklivé detaily. Co se tehdy dvaadvacetileté Grace Millane stalo?

5031
Sdílejte

Mladá studentka Grace Millane pocházející z Velké Británie, z městečka Wickford v Essexu, cestovala celý rok po Novém Zélandu. Začátkem zimy stihla ještě rodičům domů do Anglie poslat fotografii vánočního stromku z Aucklandu. Od té chvíle o ní už ale nikdo neslyšel.

Její tělo nalezli začátkem prosince zavřené v kufru pohozeném v lese. Zjistilo se, že v den vraždy měla naplánované rande přes Tinder.

Pokračování na další straně.

Tělo mladé studentky, která vyrazila na schůzku s o pět let starším sympatickým mladíkem, našli druhého dne v kufru pohozeném v lese.

Sedmadvacetiletý násilník dívku znásilnil, uškrtil, tělo zavřel do kufru a ten pohodil v blízkém lesíku. Tam tělo druhý den také objevili.

Pokračování na další straně.

Grace se s mladým mužem seznámila přes internetovou seznamku Tinder. Od sympatického mladíka nečekala nic špatného a dobrovolně se s ním sešla v hotelu.

Tam také došlo k drsnému sexu, při kterém muž dívku uškrtil. Podle všeho šlo o znásilnění.

Pokračování na další straně.

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články