Podívejte se na 8 nejbizarnějších žen světa! Neuvěříte, že skutečně existují!

5500
Sdílejte

Krása je velmi subjektivní, a proto ji vnímáme všichni odlišným způsobem. To, co se někomu může zdát nádherné a okouzlující, může jinému přijít jako nevkusné a odpuzující.

Některé ženy se trápí tím, že jsou málo výrazné. Někdy je ale méně více. Existují i ženy, které se svým vzhledem odlišují od všech ostatních. Některé to museli přijmout, protože se tak narodili, ale jiné si svůj vzhled vybraly samy. Podívejte se na deset žen, jejichž zevnějšek je opravdu velmi netradiční až extravagantní.

1) Vypadá jako dítě, ale není

Vypadá jako dítě, ale je to dospělá žena. Jyoti Amgeová z Indie je nejmenší žena světa, ale díky svému maličkému vzrůstu proslula jako herečka. Trpí achondroplazmiou, kvůli které má jen 58,4 cm a váží 5 kilogramů. Navzdory svému onemocnění je tato žena odhodlaná prosadit se jako skvělá herečka.

2) Fanynka anime

Dívka jménem Anastasiya Shpaginová miluje anime, a proto se rozhodla, že i svůj vzhled přizpůsobí svému vzoru. Nejprve toho dosahovala pouze pomocí make-upu, avšak pak si řekla, že to nestačí. Aby vypadala jako anime postavička, začala rapidně hubnout a tvrdí, že určitě bude pokračovat. Anastasiya při svých 158 cm váží jen 39 kg, avšak stále má pocit, že má z čeho zhubnout.

3) Na velikosti záleží?

Kam dál?

Rodina a blízcí si připomněli 10 let od umrtí Paula Walkera (†40): Krásná slova od jeho dcery a Vina Diesela!

Rodiče zesnulého Romana sepsali petici za odvolání ředitele školy

Malé dítě krmilo toulavého psa. To pobouřilo kolemjdoucího. Přišel k němu a řekl mu TOTO

ZVÝŠENÍ koncesionářských poplatků: Zaplatí i majitelé MOBILNÍCH TELEFONŮ nebo PC!

Otec Vondráčkové je zapletený v nepříjemné kauze. Půjde sedět ? Lucie mlčí, aby ochránila otce!

Další články