Upečený korpus rozřízněte na dva pláty, drobky použijte na ozdobu. Oba pláty potřete čokoládovou vrstvou a uložte na půl hodiny do chladna. Poté potřete jednu část krémem, přiklopte druhou částí a navrstvěte zbytek krému. Povrch dezertu posypte korpusovými drobky. Hotový koláč nechejte odpočívat přes noc v ledničce. Před podáváním můžete dle chuti pocukrovat. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Fantastické tvarohovo-broskvové kostky: Jednoduché míchané těsto s nádivkou. RECEPT, který nemá konkurenci !
- Originální recept z mletého masa, který bude milovat celá rodina: Zapomeňte na klasické karbanátky a vyzkoušejte tuto smaženou roládu v těstíčku – je to delikatesa!
- MRKEV je mnohem chutnější než hranolky: Stačí ji POUZE dát na pekáč a posypat česnekovou směsí – nejchutnější příloha na světě !
- Vynikající tvarohové koláče s ovocným pyré. Vydrží měkké několik dní